Pagina's

zaterdag 14 januari 2012


DreamTemplate - Web Templates



 Wat is de reden dat je een eigen website wil?

Is het enkel voor de lol , of wil je wat  bijverdienen? Je kan vandaag nog beginnen met je eigen website bouwen. Wat als je nog niet zeker bent  en welke stappen je het beste kan ondernemen?

Wat voor soort website?

Als je erover nadenkt om een eigen website te bouwen , zal je eerst moeten overwegen wat je er mee wilt doen . Is het enkel informatief of wilt je iets gaan verkopen? Als u anderen wilt informeren, dan kunt u een blog tot stand brengen. Een blog is een website waar je informatie kunt delen en  waar je bezoekers interactief  kunnen zijn door commentaren achter te laten. Tevens kan je een blog gebruiken om je product of website te promoten.
Als u uw eigen website wilt beginnen om iets te verkopen, dan moet je een ander kijk nemen hoe je gaat beginnen. Het eindresultaat moet voor iemand zijn iets kopen en zo zal je er voor moeten zorgen dat je website zo moet worden ingericht dat je aanstaande klant geïnteresseerd raakt. Vandaar dat  marktonderzoek voor je product of dienst zeer belangrijk is.

Het aanzicht!

De website zou representatief moeten overkomen en zou de aandacht moeten hebben van wat de bezoeker zoekt. Zodra de lezer op uw pagina is gekomen, wil je de bezoeker verleiden om enkele minuten te blijven om de informatie te verschaffen over wat je de ze aanbiedt ,dat zij het product of dienst zullen kopen. De website zou zo gebruikersvriendelijk mogelijk moeten zijn. Het moet niet teveel kleur en animatie hebben en zou een voldoende hoeveelheid kwaliteitsinhoud moeten verstrekken. Wanneer u uw eigen website begint, denk over wat u zou willen zien wanneer jij een product wil kopen. Het lijkt me logisch dat je wanneer je een cursus over extra geld verdienen aanbiedt je inhoud niet zal bestaan uit een aquarium kopen , ik noem maar wat.
De kleur is belangrijk aangezien het de pagina verwarmt, nochtans, teveel ruwe kleuren werken niet tenzij zij het iets met je verkoop tekens te maken heeft , bijvoorbeeld , bestel nu , gratis materiaal aangeduid met teken bijvoorbeeld pijl. De grootte en het type letters van uw inhoud zijn belangrijk aangezien de woorden gemakkelijk zouden moeten zijn te lezen. Teveel afbeeldingen op de belangrijkste pagina kan een overbelasting zijn.

In Balans!

Elke pagina zou met je afbeeldingen, inhoud en kleur in evenwicht moeten hebben, wanneer je je eigen website begint. Als je geen of weinig verstand van eigen websites maken hebt zou ik je adviseren te beginnen met wordpress, hier kan je eenvoudig een website maken, er zijn tal van voor geprogrammeerde templates om je website te starten, met de vele gratis plugins van wordpress kom je al een heel eind. Je kan bijvoorbeeld een opt-in form maken ( inschrijven voor je nieuwsbrief). Je kan je social media buttons toevoegen, je kan geld verdienen met google adsense rubrieken. Kortom teveel om op te noemen.














Geen opmerkingen:

Een reactie posten